Porvoon työllisyysalueen yrityskysely ja uudet verkkosivut aukesivat – tietoa muutoksesta syksyn mittaan

Porvoon työllisyysalue aloittaa toimintansa vuodenvaihteessa, kun työ- ja elinkeinopalvelut siirtyvät valtiolta kunnille. Porvoon työllisyysalueeseen kuuluvat Askolan lisäksi Lapinjärvi, Loviisa, Myrskylä, Porvoo ja Pukkila.

Kysely yrityksille ja organisaatioille avattu

Porvoon työllisyysalue tarjoaa yrityksille ja organisaatioille työvoima- ja elinkeinopalveluja kuten työnhakijoiden esittelyjä ja palkkatuen myöntämisen palveluja. Työllisyysalue on avannut yrityskyselyn työvoimapalveluidensa kehittämiseksi. Kyselyllä halutaan kartoittaa tarkemmin kunnissa toimivien yritysten ja organisaatioiden tarpeita. Vastausaikaa on 20.9.2024 asti.

Porvoon työllisyysalueen kysely

Työvoimapalvelut 1.1.2025 alkaen kuntien palvelua – Porvoon työllisyysalueen uudet verkkosivut aukesivat

Nykyiset TE-toimistot lakkautetaan vuodenvaihteessa. Julkiset työvoima- ja yrityspalvelut siirtyvät TE-toimistoilta kuntien järjestämisvastuulle 1.1.2025 alkaen. Porvoo toimii vastuukuntana ja johtaa työllisyysalueen toiminnan valmistelua. Porvoon työllisyysalueen juuri avatuilla verkkosivuilla on tietoa työ- ja elinkeinopalveluista työnhakijoille, yrityksille ja työnantajille suomeksi, ruotsiksi sekä englanniksi. Sieltä löytyy neuvontaa ja apua mm. työnhakuun, työttömyyteen, oman osaamisen kehittämiseen sekä yritystoiminnan käynnistämiseen.

Porvoon työllisyysalueen verkkosivut ja tietoa TE-uudistuksesta

Tietoa muutoksesta syksyn mittaan

Työllisyysalueen palveluista tiedotetaan syksyn aikana sekä valtakunnallisesti että paikallisesti. Olennaisia muutoksia asiakkaiden kannalta ovat:

  • työnhakutieto löytyy jatkossa Työllisyysalueen sivuilta
  • vuodenvaihteen jälkeen asiakkaita palvellaan POMO-talossa Porvoossa.

Porvoon työllisyysalueen tiedote

Lähde: Porvoon työllisyysalue