Vanhustenviikko 2024 on alkanut

Hyvä arki, hyvä mieli – En bra dag, että gott humör. #HyväArkiHyväMieli #ArjestaJuhlaa #IästäNumero #Vanhustenviikko #ArvokasVanhuus
Vanhustenviikon teemapäivät
Ti 8.10
Seniorsurf-päivä
Klo. 13–14 Mitkä mediataidot? -Tietoa ja vinkkejä webinaari
Tervetuloa kaikille senioreille avoimeen webinaariin Vanhustenviikolla 8.10.2024. Teemana on: Mitkä mediataidot, tietoa ja vinkkejä senioreille. Tilaisuudessa keskustellaan mediataidoista. Aiheissa on mukana median monipuoliset mahdollisuudet, tiedonhaku, luotettavan tiedon arviointi sekä turvallinen asiointi.
Tilaisuus pidetään Teamsissa.
Ilmoittaudu viimeistään 7.10.2024
Ke 9.10
Klo. 14–15 Ikääntymisen ennakointi –webinaari Kammarissa.
Kammari avoinna klo. 13–15
Miten voin itse vaikuttaa omaan hyvään elämään, kun vanhenen?
Webinaarissa saat lisätietoa ikääntymisen ennakoinnista, joka on suunnittelua hyvän vanhuusiän mahdollistamiseksi. Tilaisuus on avoin ja suunnattu kaikille asiasta kiinnostuneille.
Lue lisää ja ilmoittaudu:
To 10.10
Teema: ulkoilu ja liikunta
Klo. 10–12 Kuntotestaus kuntosali Lukkarissa, Männistöntie 14, 07800 Lapinjärvi
Klo. 13–14 Vapaaehtoistoiminnasta hyvinvointia –webinaari
Vapaaehtoistoiminta tuottaa hyvinvointia niin tekijöilleen kuin vapaaehtoisen apua saaville iäkkäille. Millaisia hyvinvointivaikutuksia toiminnalla on?
Webinaarissa tietoa vapaaehtoistoiminnasta, sen merkityksestä ja hyvinvointivaikutuksista sekä käytännön esimerkkejä. Tilaisuus on avoin ja suunnattu kaikille asiasta kiinnostuneille.
Lue lisää ja ilmoittaudu:
Pe 11.10
Ystävyyden päivä
Klo. 10.20–12.00
Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen neuvontapiste Lapinjärven terveysasemalla. Tervetuloa ikääntyneille suunnatulle neuvontapisteelle keskustelemaan ja hakemaan tietoa ikääntymisestä ja ikääntymiseen varautumisesta.
Klo. 13–14 sateenkaariseniorit –webinaari
Lue lisää ja ilmoittaudu: