Toimintatapamme ovat:
- Kuuntelemme asiakkaidemme toiveita ja odotuksia, reagoimme palautteeseen.
- Mittaamme asiakastyytyväisyyttä säännöllisesti asiakastyytyväisyyskyselyillä. Kouluissamme toimii ruokaraadit, sieltä saamme palautetta ja ruokatoiveita sekä ideoita ruokailuun liittyen.
- Tarjoamme päiväkodissa pääosin luomuhiutaleista valmistettuja puuroja
- Ruoan valmistuksessa käytämme pääsääntöisesti kotimaista lihaa ja kanaa sekä käyttämämme kasvikset ja vihannekset ovat myös pääsääntöisesti kotimaisia.
- Tarjoamme kouluissa lähiruokaa noin kerran kuukaudessa.
- Huomioimme toiminnassamme taloudelliset ja toiminnalliset resurssit.
Tarjoamme aterioita kunnan kouluissa ja päiväkodissa. Valmistuskeittiöitä on kaksi. Kokon Ateria Oy valmistaa ateriat Peikkolaakson päiväkotiin. Hilda Käkikosken koulun Kirkonkylän toimipisteessä valmistetaan ruokaa myös Hilda Käkikosken koulun Porlammin toimipisteeseen ja sateliittiryhmä Leppäkerttuihin. Kapellby skolassa valmistamme ateriat koulun tarpeisiin. Arkisin lounasruoat valmistamme samana päivänä ja toimitamme ne lämpiminä jakelukeittiöihin.