Vårt tillvägagångssätt är:
- Vi lyssnar på våra kunders önskemål och förväntningar och svarar på feedback.
- Vi mäter regelbundet kundnöjdheten genom kundundersökningar. Våra skolor har lunchkommittéer, där vi regelbundet får feedback och idéer om maten.
- På daghemmet erbjuder vi gröt som huvudsakligen består av ekologiska flingor
- För matlagning använder vi inhemskt kött och kyckling. De grönsaker och rotsaker vi använder är främst inhemska.
- Vi erbjuder närproducerad mat i skolorna ungefär en gång i månaden.
- Vi beaktar ekonomiska och operativa resurser i vår verksamhet.
Vi erbjuder måltider i de kommunala skolorna och daghemmet. Det finns två tillverkningskök. Kokon Ateria Oy tillreder måltider till Trolldalens daghem. Hilda Käkikoski skola, enheten i kyrkbyn tillreder också mat till Hilda Käkikoski skola, enheten i Porlom och till satellitgruppen Leppäkerttu. På Kapellby skola tillreder vi måltider för skolans behov. Vardagar tillreder vi lunchen samma dag och levererar dem varma till distributionsköken.